D-Link COVR-1202 és COVR-1203 Wave 2 AC1200 MU-MIMO wifi MESH rendszer

A nagysebességű AC1200-as, kétcsatornás MESH technológián alapuló wifivel lefedheti többszintes családi házának vagy irodájának minden négyzetcentiméterét és élvezheti a stabil, zökkenőmentes vezetéknélküli internetet.

Sebesség

Akár 866 Mbit/s sebességre képes 5 GHz-en és 300 Mbit/s-ra 2,4 GHz-en.

Hatótávolság

A MESH technológia segítségével akár 465 négyzetméteren biztosít teljes lefedettséget.

Teljesítmény

Elegendő nagy sávszélességet biztosít akár több HD streaming és online játék egyidejű futtatására.

További információk


Nagyobb wifi lefedettség
A Covr két (COVR-1202) vagy három (COVR-1203) egységének köszönhetően zökkenőmentes és stabil wifi lefedettséget valósíthat meg többszintes családi házában vagy irodájában akár 465 négyzetméteren. Az eszköz telepítéséhez és beállításához ajánlott applikációval perceken belül eltüntethetők a hálózati vakfoltok.

Nagy teljesítmény
Az AC1200-as szabványnak, a 2x3-as antennáknak és a MU-MIMO technológiának köszönhetően a Covr elegendő sebességet biztosít ahhoz, hogy egyszerre több eszközzel nagy sebességigényű feladatokat lássunk el, függetlenül attól, hogy a ház vagy iroda mely pontján tartózkodunk. Más otthoni MESH alapú wifi rendszerekkel ellentétben, amelyek csak 2 vevőantennát használnak, a Covr a 3 fogadó antennának köszönhetően több nagyméretű adatcsomagot tud egyszerre küldeni és fogadni.

Egy SSID, egy wifi hálózat
A Covr, csupán egy SSID-t használva, az egész családi házra vagy irodára kiterjedő zökkenőmentes vezetéknélküli hálózatot alakít ki, így szabadon mozoghatsz akár emeletről emeletre anélkül, hogy a vezetéknélküli kapcsolat megszakadna.

Smart Roaming
Elmúltak azok az idők, amikor a családi ház vagy iroda csupán bizonyos területein volt elérhető wifi hálózat. Az intelligens roaming segítségével szabadon mozoghatsz úgy, hogy eszközeid mindig a legerősebb jelhez csatlakoznak. Felejtsd el a hagyományos wifi jelerősítőket (repeater), amelyek megkövetelik azt, hogy mozgás közben más hálózatokhoz (SSID) manuálisan kell csatlakoztatnod a kliens eszközeid! A pufferelés, lemorzsolódás és a vakfoltok már a múlté.

Wave 2 Multi User MIMO technológia
Az egyfelhasználós MIMO technológiával szemben a MU-MIMO technológiánál mindegyik kapcsolódott eszköz saját rádiós csatlakozási pontot kaphat, így egyidejűleg igen nagy sávszélességet biztosíthat akár több HD streaming, videó csevegés és online játék egyidejű futtatására.

Smart Steering kétsávos vezeték nélküli technológia
Amikor egy új eszközt csatlakoztatsz, a Covr képes intelligensen azonosítani azt, és eldönteni, hogy melyik sáv nyújtja a lehető legjobb kapcsolatot a kívánt teljesítmény eléréséhez. Az idősebb generációs telefonok, táblagépek és wifikamerák esetében a 2,4 GHz-es sáv gyakran jobb választás, így olyan eszközök számára, amelyeknek valóban szükségük van a nagy sávszélességre (streaming, online játék, videó csevegés), szabadon maradhatnak a gyorsabb, 5 GHz-es sávok. A Smart Steering funkció másik előnye, hogy mindkét sávban folyamatosan figyeli a csatlakoztatott eszközök számát, és biztosítja, hogy egyik sáv se kerüljön túlterhelésre.

Bővíthető hálózat
A Covr egy olyan teljes wifi MESH megoldás, amely az előre párosított egységeinek köszönhetően a dobozból kivéve csak be kell kapcsolnia és már működik is. Nagyobb lefedettségre van szüksége az emeleten vagy a hátsó tárgyalóban? A Covr skálázható, vagyis lehetővé teszi, hogy több egység hozzáadásával valóban zökkenőmentes, teljes lefedettséget érjen el.

Dizájn
A Covr egységei diszkrétek és esztétikusak, jól beleilleszkednek egy modern otthon vagy iroda környezetébe.

Vezeték nélküli szabvány: Wave 2 Wireless AC1200
wifisebesség: 300 Mbps 2.4 GHz; 866 Mbps 5 GHz
Frekvenciasávok száma: 2
Smart Roaming: Igen
Smart Steering: Igen
Multi-User MIMO (MU-MIMO): Igen
Antennák száma: 2x3 darab belső
Auto WAN/LAN portok száma: 2
Port sebesség: 10/100/1000 Mbit/s
DLNA media szerver: Igen
Méretek: 107.5 x 108 x 51 mm
WPS: Igen
Lefedettség: 280 m2 (2 egységgel), 465 m2 (3 egységgel), 560 m2 (4 egységgel)

Configurator
Nem tudod, hogy melyik eszközt válaszd?Ugrás a konfigurátorhoz
Vedd meg most!

További segítségre lenne szükséged vásárlás előtt? Írj nekünk!

hu-sales@dlink.com

Már rendelkezel D-Link routerrel és műszaki segítségre van szükséged?Hívd zöld számunkat!

+36 80 315465