D-Link DIR-3060 EXO AC3000 Smart Mesh vezeték nélküli router

A DIR-3060 EXO AC3000 wifi router elhozza neked a jövő nagy sávszélességű vezeték nélküli hálózatát és előkészíti nagy alapterületű lakások vagy házak homogén, mesh rendszerű wifi lefedettségét, így szabadon mozoghatsz akár emeletről emeletre anélkül, hogy a vezetéknélküli kapcsolat megszakadna. A D-Link és a McAfee exkluzív együttműködésének eredményeképpen, a router megvásárlásával ingyen juthatsz hozzá a beépített 5 éves McAfee Secure Home Platform ™ és a 2 éves McAfee LiveSafe ™ licenszekhez melyek listaára körülbelül 60 ezer forint.

Sebesség

Akár 2600 Mbit/s sebességre képes két 5 GHz-en és 400 Mbit/s-ra 2,4 GHz-en.

Hatótávolság

A D-Link DAP-1620 Wi-Fi jelerősítők hozzáadásával extrém nagy alapterületek is lefedhetők.

Teljesítmény

Több HD streaming és online játék egyidejű futtatása.

További információk


Mesh WiFi hálózatra készen
Hozz létre egy homogén „Mesh” Wifi hálózatot a D-Link DAP-1620 Wi-Fi jelerősítők hozzáadásával, nagy alapterületű lakások vagy házak teljes lefedésére, így szabadon mozoghatsz akár emeletről emeletre anélkül, hogy a vezetéknélküli kapcsolat megszakadna. A közös Mesh rendszerben működő DAP-1620 jelerősítőket a routertől eltérő lakószintekre, vagy távolabbi területekre kell telepítened, hogy a homogén hálózatod a teljes területen működjön.

Díjnyertes intelligens otthonvédelem.
A beépített McAfee platformmal átfogó és automatikus védelmet adunk az otthoni hálózat minden eszközének, továbbá ingyenesen biztosítjuk a McAfee víruskereső szoftvert (korlátlan számú eszközhöz).

A 2 éves McAfee LiveSafe ™ előfizetés megvédi az összes csatlakoztatott otthoni WiFi eszközt a díjnyertes Antivirus szoftver segítségével. Blokkolja a vírusokat, rosszindulatú-, kém- és az egyéb nem kívánt programokat. Korlátlan számban telepíthető Mac OS X, Windows, IOS és Android eszközökre.Az 5 éves McAfee Secure Home Platform ™ előfizetés biztosítja a családod online adatvédelmét és a szülői felügyeletet.

Szülői felügyelet
Hozz létre egyéni profilokat a gyerekek számára, blokkold a nem kívánt tartalmakat, korlátozd az internetezéssel töltött idejüket, vagy állítsd be az ütemezéseket.

  • Életkor alapú profilok segítenek abban, hogy minden gyerek csak a korának megfelelő online tartalmakhoz férjen hozzá. De hagyhatod, hogy gyermekeid hozzáférést kérjenek tőled bizonyos blokkolt webhelyekhez, az engedélyről azután te dönthetsz.
  • Az internet-hozzáférés ütemezésével Wi-Fi-mentessé teheted a tanulásra vagy házimunkára szánt idejüket, de manuális is engedélyezheted vagy szüneteltetheted az internet hozzáférésüket

Hangvezérlés
Vedd át a hálózat irányítását csupán úgy, hogy hangos utasításokat adsz az Amazon Alexa vagy a Google Home eszközöknek. Azonnali értesítést is kaphatsz hangjelzések formájában a hálózati frissítésekről, bármilyen eszköz biztonsági állapotának ellenőrzéséről és még sok minden másról.

MU-MIMO & & Tri-Band
A DIR-3060 egy 2,4 GHz-es és két 5 GHz-es vezeték nélküli sávot használ egyidejűleg (három sávos technológia) és Multi-User MIMO-t, hogy hatékonyan biztosítsa a nagysebességű Wi-Fi hozzáférést több eszköz számára egyszerre, a legjobb Wi-Fi sáv használatával.
  • 2.4 GHz: kisebb sávszélességet igénylő eszközök, például az okosotthon termékek
  • első 5 GHz: nagy sávszélességet igénylő eszközök, például az okos tévék és egyéb Audio eszközök
  • második 5 GHz: még nagyobb sávszélességet igénylő eszközök, például a játékkonzolok és a 4K videó stream


Nagy sebességű Wave 2 Wi-Fi.
Három sávjának és a legújabb Wave 2 vezeték nélküli hálózati technológiának köszönhetően a DIR-3060 akár 3000 Mbps sebességre képes. Ez ötször gyorsabb az előző vezeték nélküli N generáció sebességénél, és elegendő sávszélességet biztosít az online játékok és akár több 4K stream egyidejű kezeléséhez.

Beépített Speedtest ™
Tudd meg, milyen gyors a vezetéknélküli hálózatod az iparágvezető Speedtest ™ beépített platformjának segítségével.

Szupergyors USB megosztás
Fotók, videók és zene megosztása otthoni Wi-Fi-n keresztül. Csatlakoztass például egy nyomtatót a router hátulján található USB 2.0 porthoz, vagy használd a router elején található USB 3.0 port gyorsaságát az USB tárolóeszközök, kamerák vagy más nagyobb sávszélességű eszközök eléréséhez.


Kétmagos processzor
Gyors feldolgozási idő minden hálózati feladathoz.

4x4 adat stream
Különböző antennákkal 4 adatfolyam (stream) egyidejű továbbítását támogatja a megnövelt adatátvitel érdekében.

Gigabites portok
A 10/100/1000 Mbit/s-os Gigabit Ethernet portok szilárd, megbízható, vezetékes kapcsolatot nyújtanak számítógépek, okostévék, játékkonzolok és hálózati tárolóeszközök számára.

Vendég wifihálózat
Beállíthatsz egy vendégzónát, hogy a látogatóid anélkül tudjanak internetezni, hogy hozzáférnének a te hálózatodhoz.

Egyszerű telepítés
Az internetkapcsolat beállítása nem bonyolult folyamat: csak nyisd meg a böngészőt, hogy hozzáférj a beállításvarázslóhoz, majd kövesd az utasítások egyszerű lépéseit, vagy töltsd le az ingyenes QRS (gyors router beállítás) alkalmazást iOS vagy Android eszközökre, hogy közvetlenül az okostelefonon vagy táblagépen végezhesd el a beállítást anélkül, hogy szükséged lenne számítógépre!

WPS nyomógombos beállítás
A WPS a leggyorsabb módszer további vezeték nélküli eszközöknek a routerhez történő csatlakoztatására, egyetlen gombnyomással.

Vezeték nélküli szabvány: Tri-Band Wave 2 Wireless AC3000
Wifisebesség: 800 Mbit/s 2.4 GHz; 867 Mbit/s + 1733 Mbit/s 5 GHz
Frekvenciasávok száma: 3
SmartConnect optimális sávkihasználás: Igen
Multi-User MIMO (MU-MIMO): Igen
SmartBeam technológia: Továbbfejlesztett
Jelerősítőkkel ellátott antennák: Igen
Vendég wifihálózat: Igen
Antennák száma: 4 darab külső
WAN sebesség: 10/100/1000 Mbit/s
LAN sebesség: 10/100/1000 Mbit/s
LAN portok száma: 4
USB port: USB 3.0 x 1; USB 2.0 x 1
Fájlok megosztása USB porton: Igen
DLNA media szerver: Igen

Configurator
Nem tudod, hogy melyik eszközt válaszd?Ugrás a konfigurátorhoz
Vedd meg most!

További segítségre lenne szükséged vásárlás előtt? Írj nekünk!

hu-sales@dlink.com

Már rendelkezel D-Link routerrel és műszaki segítségre van szükséged?Hívd zöld számunkat!

+36 80 315465