D-Link DIR-878 Wave 2 AC1900 MU-MIMO vezeték nélküli router

A DIR-878 Wave 2 AC1900 MU-MIMO wifirouter a továbbfejlesztett SmartBeam technológia segítségével extrém hatótávolságokra is képes. A Multi User MIMO technológiának köszönhetően pedig a párhuzamosan küldött adatfolyamokkal egyszerre több kliens is kiszolgálható. A SmartConnect funkció bekapcsolásával eszközeid egy wifihálózatot látnak, a router pedig automatikusan mérlegel, melyik frekvenciasávot használja.

Sebesség

Akár 1300 Mbit/s sebességre képes 5 GHz-en és 600 Mbit/s-ra 2,4 GHz-en.

Hatótávolság

Nagyteljesítményű antennái segítségével extrém hatótávolságokra is képes.

Teljesítmény

A SmartConnect funkció az optimális sávkihasználás érdekében

További információk

Továbbfejlesztett Wave 2 AC SmartBeam
A Wave 2 AC SmartBeam termékek képesek nyomon követni és módosítani a – folyamatosan mozgásban lévő – notebookok, okostelefonok és táblagépek számára küldött jeleket. A folyamatos adaptáció nagyobb sebességet, hosszabb akkuidőtartamot is eredményez. A SmartBeam technológiának köszönhetően ugyanis a wifiszinkronizáció, egy-egy fájl letöltése vagy információ betöltése lényegesen gyorsabb, így rövidebb ideig kell működtetni az energiavámpír wifiantennákat.

Wave 2 Multi User MIMO technológia
Az egyfelhasználós MIMO technológiával szemben a MU-MIMO technológiánál mindegyik kapcsolódott eszköz saját rádiós csatlakozási pontot kaphat, így egyidejűleg igen nagy sávszélességet biztosíthat akár több HD streaming és online játék egyidejű futtatására.

SmartConnect kétsávos vezeték nélküli technológia
Amikor egy új eszközt csatlakoztatsz, a routered képes intelligensen azonosítani az eszközt, és eldönteni, hogy melyik sáv nyújtja a lehető legjobb kapcsolatot a kívánt teljesítmény eléréséhez. Az idősebb generációs telefonok, táblagépek és wifikamerák esetében a 2,4 GHz-es sáv gyakran jobb választás, így olyan eszközök számára, amelyeknek valóban szükségük van a nagy sávszélességre (streaming, online játék), szabadon maradhatnak a gyorsabb, 5 GHz-es sávok. A Smart Connect funkció másik előnye, hogy a router mindkét sávban folyamatosan figyeli a csatlakoztatott eszközök számát, és biztosítja, hogy egyik sáv se kerüljön túlterhelésre.

DFS
A DFS (Dynamic Frequency Selection) egy olyan mechanizmus, amely lehetővé teszi a routered számára, hogy a radarrendszerekhez és egyéb kültéri, specifikus rádiótechnológiai eszközökhöz alapértelmezésben hozzárendelt 5 GHz-es frekvenciasávokat is használják, amennyiben nem okoznak interferenciát. A router érzékeli a radarrendszer jelenlétét ezen extra csatornákon, és ha a radar szintje egy bizonyos küszöb alatt van, akkor kihasználja az alternatív csatornát is.

4x4 adat stream
Különböző antennákkal 4 adatfolyam (stream) egyidejű továbbítását támogatja a megnövelt adatátvitel érdekében.

Kétmagos (Dual Core) processzor
Gyorsabb hálózati sebesség és nagyobb teljesítmény.

Gigabites portok
A 10/100/1000 Mbit/s-os Gigabit Ethernet portok szilárd, megbízható, vezetékes kapcsolatot nyújtanak számítógépek, okostévék, játékkonzolok és hálózati tárolóeszközök számára.

Vendég wifihálózat
Beállíthatsz egy vendégzónát, hogy a látogatóid anélkül tudjanak internetezni, hogy hozzáférnének a te hálózatodhoz.

Szülői kontroll
Készíts online hozzáférési ütemterveket és tilts le vagy engedélyezz bizonyos weboldalakat és/vagy eszközöket!

Kétsávos vezeték nélküli technológia
Csökkenti a vezeték nélküli interferenciát és adattorlódást, így több készüléket is csatlakoztathatsz egyszerre. Böngéssz vagy csetelj a 2,4 GHz-es sávon az okostelefonoddal, ezzel párhuzamosan pedig streamelj digitális tartalmakat az 5 GHz-es sávon médialejátszóiddal vagy táblagépeddel! A fejlett QoS beállítás az adatforgalmat optimálisan osztja el a két vezeték nélküli sávon, a legjobb teljesítmény érdekében.

Egyszerű telepítés
Az internetkapcsolat beállítása nem bonyolult folyamat: csak nyisd meg a böngészőt, hogy hozzáférj a beállításvarázslóhoz, majd kövesd az utasítások egyszerű lépéseit vagy töltsd le az ingyenes QRS (gyors router beállítás) alkalmazást iOS vagy Android eszközökre, hogy közvetlenül az okostelefonon vagy táblagépen végezhesd el a beállítást anélkül, hogy szükséged lenne számítógépre!

WPS nyomógombos beállítás
A WPS a leggyorsabb módszer további vezeték nélküli eszközöknek a routerhez történő csatlakoztatására, egyetlen gombnyomással.

Vezeték nélküli szabvány:Wave 2 Wireless AC1900
Wifisebesség:600 Mbit/s 2.4 GHz; 1300 Mbit/s 5 GHz
Frekvenciasávok száma:2
SmartConnect optimális sávkihasználás:Igen
Multi-User MIMO (MU-MIMO):Igen
SmartBeam technológia:Továbbfejlesztett
Jelerősítőkkel ellátott antennák:Igen
Vendég wifihálózat:Igen
Antennák száma:4 x Külső
WAN sebesség:10/100/1000 Mbit/s
LAN sebesség:10/100/1000 Mbit/s
LAN portok száma:4

Configurator
Nem tudod, hogy melyik eszközt válaszd?Ugrás a konfigurátorhoz
Vedd meg most!

További segítségre lenne szükséged vásárlás előtt? Írj nekünk!

hu-sales@dlink.com

Már rendelkezel D-Link routerrel és műszaki segítségre van szükséged?Hívd zöld számunkat!

+36 80 315465