D-Link DIR-882 Wave 2 AC2600 MU-MIMO vezeték nélküli router

A DIR-882 Wave 2 AC2600 wifirouter a továbbfejlesztett AC SmartBeam és a MU-MIMO technológiák ötvözésével elhozza neked a jövő nagy sávszélességű vezeték nélküli hálózatát. A jelerősítőkkel ellátott antennák megbízhatóbb kapcsolatot és teljes lefedettséget biztosítanak otthonodban. A SmartConnect funkció bekapcsolásával eszközeid egy wifihálózatot látnak, a router pedig automatikusan mérlegel, melyik frekvenciasávot használja. Ezen a csúcskategóriás eszközön USB 3.0 és USB 2.0 port is megtalálható a fájlok megosztására.

Sebesség

Akár 1733 Mbit/s sebességre képes 5 GHz-en és 800 Mbit/s-ra 2,4 GHz-en.

Hatótávolság

Nagy teljesítményű antennái segítségével extrém hatótávolságokra is képes.

Teljesítmény

Több HD streaming és online játék egyidejű futtatása.

További információk

DLNA médiaszerver
A nagy terjedelmű médiatartalmakat lejátszhatod és megoszthatod bármely DLNA eszközön, például tévén, játékkonzolon, okostelefonon vagy más eszközön.

Fájlok megosztása az USB portokon
A mydlink SharePort alkalmazás segítségével elérheted és megoszthatod az USB nyomtatód, szkennered vagy tárolóeszközöd az otthoni hálózaton keresztül, így például távolról is streamelhetsz filmeket, zenéket, képeket és egyéb tartalmakat a csatlakoztatott USB adattárolóról.

Továbbfejlesztett Wave 2 AC SmartBeam
A Wave 2 AC SmartBeam termékek képesek nyomon követni és módosítani a – folyamatosan mozgásban lévő – táblagépek, okostelefonok és notebookok számára küldött jeleket. A folyamatos adaptáció nagyobb sebességet, hosszabb akkuidőtartamot is eredményez. A SmartBeam technológiának köszönhetően ugyanis a wifiszinkronizáció, egy-egy fájl letöltése vagy információ betöltése lényegesen gyorsabb, így rövidebb ideig kell működtetni az energiavámpír wifiantennákat.

Wave 2 Multi User MIMO technológia
Az egyfelhasználós MIMO technológiával szemben a MU-MIMO technológiánál mindegyik kapcsolódott eszköz saját rádiós csatlakozási pontot kaphat, így egyidejűleg igen nagy sávszélességet biztosíthat akár több HD streaming és online játék egyidejű futtatására.

SmartConnect kétsávos vezeték nélküli technológia
Amikor egy új eszközt csatlakoztatsz, a routered képes intelligensen azonosítani az eszközt, és eldönteni, hogy melyik sáv nyújtja a lehető legjobb kapcsolatot a kívánt teljesítmény eléréséhez. Az idősebb generációs telefonok, táblagépek és wifikamerák esetében a 2,4 GHz-es sáv gyakran jobb választás, így olyan eszközök számára, amelyeknek valóban szükségük van a nagy sávszélességre (streaming, online játék), szabadon maradhatnak a gyorsabb, 5 GHz-es sávok. A Smart Connect funkció másik előnye, hogy a router mindkét sávban folyamatosan figyeli a csatlakoztatott eszközök számát, és biztosítja, hogy egyik sáv se váljon túlterheltté.

DFS
A DFS (Dynamic Frequency Selection) egy olyan mechanizmus, amely lehetővé teszi a routered számára, hogy a radarrendszerekhez és egyéb kültéri, specifikus rádiótechnológiai eszközökhöz alapértelmezésben hozzárendelt 5 GHz-es frekvenciasávokat is használja, amennyiben ezzel nem okoz interferenciát. A router érzékeli a radarrendszer jelenlétét ezen extra csatornákon, és ha a radar szintje egy bizonyos küszöb alatt van, akkor kihasználja az alternatív csatornát is.

Kétmagos (Dual Core) processzor
Gyorsabb hálózati sebesség és nagyobb teljesítmény.

4x4 adat stream
Különböző antennákkal 4 adatfolyam (stream) egyidejű továbbítását támogatja a megnövelt adatátvitel érdekében.

Gigabites portok
A 10/100/1000 Mbit/s-os Gigabit Ethernet portok szilárd, megbízható, vezetékes kapcsolatot nyújtanak számítógépek, okostévék, játékkonzolok és hálózati tárolóeszközök számára.

Vendég wifihálózat
Beállíthatsz egy vendégzónát, hogy a látogatóid anélkül tudjanak internetezni, hogy hozzáférnének a te hálózatodhoz.

Szülői kontroll
Készíts online hozzáférési ütemterveket és tilts le vagy engedélyezz bizonyos weboldalakat és/vagy eszközöket!

Egyszerű telepítés
Az internetkapcsolat beállítása nem bonyolult folyamat: csak nyisd meg a böngészőt, hogy hozzáférj a beállításvarázslóhoz, majd kövesd az utasítások egyszerű lépéseit, vagy töltsd le az ingyenes QRS (gyors router beállítás) alkalmazást iOS vagy Android eszközökre, hogy közvetlenül az okostelefonon vagy táblagépen végezhesd el a beállítást anélkül, hogy szükséged lenne számítógépre!

WPS nyomógombos beállítás
A WPS a leggyorsabb módszer további vezeték nélküli eszközöknek a routerhez történő csatlakoztatására, egyetlen gombnyomással.

Vezeték nélküli szabvány: Wave 2 Wireless AC2600
Wifisebesség: 800 Mbit/s 2.4 GHz; 1733 Mbit/s 5 GHz
Frekvenciasávok száma: 2
SmartConnect optimális sávkihasználás: Igen
Multi-User MIMO (MU-MIMO): Igen
SmartBeam technológia: Továbbfejlesztett
Jelerősítőkkel ellátott antennák: Igen
Vendég wifihálózat: Igen
Antennák száma: 4 darab külső
WAN sebesség: 10/100/1000 Mbit/s
LAN sebesség: 10/100/1000 Mbit/s
LAN portok száma: 4
USB port: USB 3.0 x 1; USB 2.0 x 1
Fájlok megosztása USB porton: Igen
DLNA media szerver: Igen

Configurator
Nem tudod, hogy melyik eszközt válaszd?Ugrás a konfigurátorhoz
Vedd meg most!

További segítségre lenne szükséged vásárlás előtt? Írj nekünk!

hu-sales@dlink.com

Már rendelkezel D-Link routerrel és műszaki segítségre van szükséged?Hívd zöld számunkat!

+36 80 315465